Η ιστορία μας

Η VeiandVei  είναι Ελληνική boutique που ιδρύθηκε το 2009 στη Θεσσαλονίκη. Επιλέγοντας τα πιο κομψά και stylish σχέδια από τους καλύτερους Έλληνες και ξένους σχεδιαστές, δημιουργούμε για εσένα την απόλυτη συλλογή κομψότητα, πάντα με έμφαση την ποιότητα και το ξεχωριστό design. Προσφέρουμε όχι μόνο ξεχωριστά καθημερινά κομμάτια, αλλά και μοναδικές δημιουργίες για επίσημες εκδηλώσεις και ιδιαίτερα events.

Απευθυνόμαστε σε κάθε γυναίκα που θέλει να ξεχωρίζει με την ενέργεια και τον αυθορμητισμό της. Αφιερωμένο σε εκείνη που αγαπά με πάθος, που είναι δυναμική αλλά και ρομαντική, που εμπνέεται από την ίδια τη ζωή  και θεωρεί το style τρόπο έκφρασης.

Οι δύο αδερφές Ελισάβετ και Αθηνά Βέη, ιδιοκτήτριες της VeiandVei Boutique, έχοντας έντονες επιρροές από την μόδα τα τελευταία χρόνια, αγαπούν το styling και λατρεύουν να δημιουργούν τα πιο chic outfits για εσένα. Με την ίδια αγάπη και ενθουσιασμό και  λαμβάνοντας υπόψη πάντα τις τελευταίες τάσεις, συνεχίζουν να συνθέτουν για εσάς μια συλλογή από τα πιο ιδιαίτερα και κομψά κομμάτια online.