Όροι Χρήσης

Η ιστοσελίδα μας veiandvei.com  αποτελεί e-shop και  ταυτόχρονα την ηλεκτρονική παρουσία της εταιρίας Βέη Ελισάβετ με διακριτικό τίτλο «Vei and Vei» στο  διαδίκτυο. Η εταιρία μας εδρεύει στη Θεσσαλονίκης στην οδό 25ης Μαρτίου 104, Θεσσαλονίκη.

Οι τιμές των προϊόντων είναι ακριβείς και σε αυτές συμπεριλαμβάνεται πάντα ΦΠΑ (24%). Η εταιρία έχει δικαίωμα να αλλάξει ανά πάσα στιγμή τις τιμές χωρίς προειδοποίηση , ΜΟΝΟ όταν οι τιμές αυτές δεν αφορούν σε παραγγελίες που είδη έχουν καταχωρηθεί.

Πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις. Οποιαδήποτε συναλλαγή στην ιστοσελίδα  veiandvei.com  διέπεται από τους παρακάτω όρους και η συναλλαγή μαζί μας συνεπάγεται την αποδοχή των όρων αυτών.

Συνιστούμε τον καταναλωτή να διαβάσει προσεκτικά τους όρους χρήσης που παρέχει η εταιρία μας σχετικά με τα δικαιώματα και τις δεσμεύσεις και των δύο μερών της συναλλαγής. 

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας ο καταναλωτής έχει δυνατότητα αποθήκευσης  αντιγράφου της παραγγελίας και εκτύπωσης αυτής από δικό του μέσο.

1.Όροι

Η Βέη Ελισάβετ (VeiandVei ) διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος χωρίς προειδοποίηση. Η Βέη Ελισάβετ (Vei and Vei) διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν ισχύει για παραγγελίες που έχουν ήδη κατοχυρωθεί. 

2. Πληροφορίες για τα προϊόντα

H Βέη Ελισάβετ  (VeiandVei) δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρέχει για τα προϊόντα της στην ιστοσελίδα veiandvei.com . Η σαφήνεια, εγκυρότητα και πληρότητα αφορά τόσο τα ουσιώδη χαρακτηριστικά του εκάστοτε προϊόντος, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Εγγυόμαστε την πλήρη και αληθή  παροχή πληροφοριών υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή προκύπτουν λόγω τεχνικών προβλημάτων της σελίδας που δε σχετίζονται με τους υπαλλήλους και τη διεύθυνση της εταιρείας. 

3. Ασφάλεια Ισοτόπου 

Η ιστοσελίδα veiandvei.com  χρησιμοποιεί πρωτόκολλο ασφαλείας για συναλλαγές που γίνονται με πιστωτική κάρτα.Μπορείτε να δείτε πως βρίσκεστε σε ένα ασφαλή τον ισότοπο από την ένδειξη https μπροστά από την ηλεκτρονική διεύθυνση της σελίδας. Σε έναν ασφαλή ιστότοπο οι πληροφορίες της κάρτας  σας κρυπτογραφούνται, ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν μέσω διαδικτυακής υποκλοπής.

4. Περιορισμένη Ευθύνη

Η Βέη Ελισάβετ εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας των προϊόντων. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Βέη Ελισάβετ veiandvei.com  δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιαστούν στους χρήστες λόγω πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και έχουν να κάνουν με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής.

Επίσης η Βέη Ελισάβετ veiandvei.com  ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

Η Βέη Ελισάβετ veiandvei.com   δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις που δεν αφορούν από δική της υπαιτιότητα (καθυστερήσεις courier, καιρικές συνθήκες κτλ).

Αξίζει να σημειωθεί πως είμαστε στη διάθεση σας να εξυπηρετήσουμε παρέχοντας τις περισσότερες δυνατές πληροφορίες για τη διευκόλυνση σας ακόμα και σε περιπτώσεις που δεν υπάρχει δική μας υπαιτιότητα.

5. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Η ιστοσελίδα veiandvei.com  είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της Βέη Ελισάβετ (VeiandVei). Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την Βέη Ελισάβετ (VeiandVei)) ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της Βέη Ελισάβετ(VeiandVei)  και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού.

6. Δικαιώματα Καταναλωτή

Η σελίδα  "veiandvei.com " κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας προϊόντα. Παρόλα αυτά δεν μπορούν να αποκλεισθούν περιπτώσεις λαθών σε τιμές και δευτερεύοντα χαρακτηριστικά προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλισθεί ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση / αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος. Για διευκρινήσεις ή πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 231 032 9105  ή μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου. 

Σε περίπτωση που στη παραγγελία σας προκύψει κάποια εκκρεμότητα τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας στα τηλέφωνα που έχετε καταχώρηση κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας στο site μας.

Μόλις η παραγγελία σας αποσταλεί θα σας λάβετε ενημέρωση από εμάς είτε τηλεφωνική είτε μέσω email με τον αριθμό αποστολής ώστε να παρακολουθείτε την πορεία της. 

Καθώς λάβετε τα απαραίτητα στοιχεία του δέματος σας, είστε υπεύθυνοι
για την παραλαβή του αντικείμενου. Δεν αναλαμβάνουμε την ευθύνη
για κάποιο χαμένο δέμα.

 

  • Αλλαγή ή Ακύρωση Παραγγελίας

Μπορείτε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την παραγγελία σας εντός 2 ωρών από την καταχώρηση της. Αν η παραγγελία σας έχει ήδη αποσταλεί δεν είμαστε σε θέση να ακυρώσουμε ή να τροποποιήσουμε μέρος αυτής. 

 

  • Αλλαγή ή Αντικατάσταση προϊόντος  

Ο καταναλωτής έχει  το δικαίωμα να αιτηθεί αντικατάσταση του προϊόντος σε διαφορετικό μέγεθος και χρώμα  καθώς και  διαφορετικό είδος. Αντικατάσταση ή αλλαγή του προϊόντος μπορεί να γίνει μόνο αν υπάρχει διαθεσιμότητα στο ζητούμενο προϊόν. Σε περίπτωση που θέλετε αλλαγή ή αντικατάσταση παρακαλούμε ενημερώστε μας πριν την επιστροφή του προϊόντος στο τηλέφωνο 231 032 9105 , ώστε να δρομολογήσουμε πιο άμεσα την αλλαγή σας. Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον καταναλωτή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιοσδήποτε τρόπος επιστροφής διασφαλίζει την ασφαλή παραλαβή του προϊόντος από εμάς. 

  • Επιστροφή Χρημάτων

Ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να αιτηθεί επιστροφή χρημάτων κατά την επιστροφή του προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή τα χρήματα θα εμφανιστούν στο λογαριασμό σας σε διάστημα 7-10 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή της επιστροφής από εμάς. Το ποσό των μεταφορικών ή οποιονδήποτε άλλων υπηρεσιών που έχει πληρωθεί για την εξυπηρέτηση της αποστολής δεν επιστρέφεται. Σε περίπτωση που θέλετε επιστροφή χρημάτων παρακαλούμε ενημερώστε μας πριν την επιστροφή του προϊόντος στο τηλέφωνο 231 032 9105 , ώστε να δρομολογήσουμε πιο άμεσα την επιστροφή σας. 

7. To Επιστρεφόμενο Προϊόν 

Για να γίνει δεκτή η επιστροφή σας παρακαλούμε βεβαιωθείτε πως κατά την προσπάθεια δοκιμής των ενδυμάτων, δεν έρχονται σε επαφή με κάτι που μπορεί να αφήσει κάποιο σημάδι ή μυρωδιά, για παράδειγμα αρώματα, αποσμητικά, make up κλπ. Επιπλέον, οι ετικέτες και τα καρτελάκια από τα προϊόντα θα πρέπει να μην έχουν αφαιρεθεί κατά τη δοκιμή τους.

Για να γίνει δεκτή η επιστροφή σας θα πρέπει να περιλαμβάνετε στο δέμα σας η απόδειξη αγοράς τους προϊόντος. 

Δεν θα είμαστε σε θέση να δεχτούμε οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντος στο οποίο θα υπάρχουν στοιχεία που δηλώνουν ότι αυτές οι οδηγίες δεν έχουν τηρηθεί.

8. Προσωπικά Δεδομένα

Τα στοιχεία των χρηστών (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας, σταθερό τηλέφωνο, κινητό τηλέφωνο κλπ.) και των συναλλαγών των χρηστών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρούνται απόρρητα, όπως και στις συνήθεις συναλλαγές σε εμπορικό κατάστημα. Με την αγορά του στο ηλεκτρονικό κατάστημα ο καταναλωτής αποδέχεται την επικείμενη επεξεργασία των στοιχείων αυτών προσωπικών δεδομένων, για τις ανάγκες της ομαλής και ευχερούς μεταξύ των μερών συναλλαγής, καθώς επίσης και της διαβίβασης των στοιχείων αυτών σε αποδέκτες, οι οποίοι θα προσδιορίζονται συγκεκριμένα και είναι οι υπάλληλοι και προμηθευτές της εταιρίας στα πλαίσια της διεκπεραίωσης της καταρτιζόμενης σύμβασης. Επίσης, και με τον παρόν γνωστοποιείται η ύπαρξη του δικαιώματος πρόσβασης και του δικαιώματος εναντίωσης του άρθρου 12 και 13 του Ν. 2472/1997. Βεβαιώνεται ότι μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών. Η Βέη Ελισάβετ (VeiandVei) δεσμεύεται σε καμία άλλη περίπτωση να μην αποκαλύψει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από τους ίδιους, ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα veiandvei.com χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλαγής.