Τρόπος Αποστολής & Επιστροφής

Αποστολή Προϊόντων

Αν η παραγγελία σας καταχωρηθεί μέχρι τις 11.00 το πρωί από Δευτέρα έως Παρασκευή, η επεξεργασία της θα γίνει  την ίδια ημέρα, διαφορετικά η διαδικασία της επεξεργασίας θα ξεκινήσει την επόμενη εργάσιμη.  

Μπορείτε να ακυρώσετε  ή να τροποποιήσετε την παραγγελία σας εντός 2 ωρών από την καταχώρηση της. Δεν είμαστε σε θέση να ακυρώσουμε ή να τροποποιήσουμε την παραγγελία σας μετά την αποστολή της. Εάν δεν θέλετε πλέον το προϊόν ,θα χρειαστεί να το στείλετε πίσω ώστε να σας επιστραφούν τα χρήματά σας.

 Όταν το προϊόν φτάσει στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει, ως διεύθυνση παραλαβής, τότε θα ζητηθεί υπογραφή παραλήπτη από τη συνεργαζόμενη courier προκειμένου να παραδοθεί το πακέτο. Αν το προϊόν φτάσει στον προορισμό του και δεν υπάρχει άτομο να το παραλάβει, τότε η μεταφορική εταιρεία θα αφήσει ειδοποίηση για να επικοινωνήσετε με τον αρμόδιο εκπρόσωπό της.

Το εκάστοτε πακέτο μένει στις αποθήκες τις courier το αργότερο 7 ημέρες και κατόπιν επιστρέφει πίσω σε εμάς. Παρακαλούμε να παραλάβετε όσο το δυνατόν συντομότερα το δέμα σας ώστε να να μην προκληθεί η επιστροφή του. 

Δεν υπάρχει δυνατότητα αποστολή ή παραλαβής Σαββατοκύριακα ή αργίες. 

Θα θέλαμε να σας προτείνουμε για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, αν είστε εργαζόμενοι και δεν έχετε κάποιον να παραλάβει το προϊόν στο σπίτι σας, να δηλώσετε τη διεύθυνση εργασίας σας ως τόπο παραλαβής του προϊόντος, καθώς τα εμπορεύματα μπορούν να παραδοθούν από τις 09:00 μέχρι τις 18:00, ώρες που πιθανότατα θα απουσιάζετε από την κατοικία σας. Εναλλακτικά μπορείτε να δηλώσετε ως σημείο παραλαβής το γραφείο courier της περιοχής σας ώστε να παραλάβετε εσείς όποτε θέλετε. 

Κόστος αποστολής

Ελλάδα

  • Για παραγγελίες αξίας μέχρι 100 ευρώ - κόστος 4 €
  • Για παραγγελίες άνω των 100 ευρώ - δωρεάν αποστολή των προϊόντων
  • Χρόνος αποστολής: 2-5 εργάσιμες ημέρες

Η υπηρεσία της αντικαταβολής ΔΕΝ χρεώνεται 

Κύπρος
  • Αποστολή στην Κύπρο: 12 ευρώ
  • Χρόνος αποστολής: 7-10 εργάσιμες ημέρες

Για αποστολές στην Κύπρο δεν υπάρχει η δυνατότητα της αντικαταβολής. 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Επιστροφές Εντός Ελλάδος

Πριν από κάθε επιστροφή παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο +30  2310 329105 ώστε να μπορέσουμε να δρομολογήσουμε πιο άμεσα την επιστροφή σας.

Παρακαλούμε συσκευάσετε το δέμα μαζί με την απόδειξη και στείλτε το εντός 15 ημερολογιακών ημερών πίσω σε εμάς στη διεύθυνση

VeiandVei

25ης Μαρτίου 104,  Χαριλάου Θεσσαλονίκης, 54249 

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποια courier θέλετε καθώς τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν εσάς. Παρακαλούμε βεβαιωθείτε πως ο τρόπος επιστροφής εξασφαλίζει πως το δέμα θα φτάσει σε εμάς σε άριστη κατάσταση.

Η εταιρεία μας δε φέρνει καμία ευθύνη για απώλεια δέματος, και δεν είναι σε θέση να παραλάβει δέμα που έχει υποστεί φθορά.

- Σε περίπτωση που επιθυμείτε αντικατάσταση με άλλο προϊόν ή αλλαγή στο μέγεθος, το κόστος της εκ νέου αποστολής επιβαρύνει την εταιρεία μας.

- Σε περίπτωση που παραλάβετε λάθος ή ελαττωματικό προϊόν η διαδικασία αντικατάστασης ή επιστροφής χρημάτων θα πραγματοποιηθεί χωρίς καμία επιβάρυνση για εσάς.

Μόλις παραλάβουμε την επιστροφή σας θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά ή με e-mail για την πορεία της.

-Θα θέλαμε να γνωρίζετε πως μπορείτε να αλλάξετε οποιοδήποτε προϊόν εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του και η διαδικασία αλλαγής συνήθως διαρκεί 5-7 ημέρες.

-Μπορείτε επίσης να επιστρέψετε αυτοπροσώπως το δέμα σας στο κατάστημα μας στην οδό: 

25ης Μαρτίου 104,  Χαριλάου Θεσσαλονίκης, 54249 

 

Για επιστροφές από το εξωτερικό

Oι επιστροφές πρέπει να γίνουν αποκλειστικά με την υπηρεσία συστημένου δέματος του ταχυδρομείου. Παρακαλούμε κρατήστε ασφαλή όλες τις αποδείξεις των ταχυδρομικών τελών μέχρι να λάβετε την επιστροφή χρημάτων από την εταιρία μας.

 Χρήσιμες πληροφορίες

Όλα τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται αφόρετα, με συνημμένες όλες τις ετικέτες και τα καρτελάκια.

Για να γίνει δεκτή η επιστροφή σας παρακαλούμε βεβαιωθείτε πως κατά την προσπάθεια δοκιμής των ενδυμάτων, δεν έρχονται σε επαφή με κάτι που μπορεί να αφήσει κάποιο σημάδι ή μυρωδιά, για παράδειγμα αρώματα, αποσμητικά, make up κλπ. Επιπλέον, οι ετικέτες και τα καρτελάκια από τα προϊόντα θα πρέπει να μην έχουν αφαιρεθεί κατά τη δοκιμή τους.

Για να γίνει δεκτή η επιστροφή σας θα πρέπει να περιλαμβάνετε στο δέμα σας η απόδειξη αγοράς τους προϊόντος. 

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία παρακαλώ καλέστε μας στο 231 032 9105  ή στείλτε μας e-mail στο veiandveishop@gmail.com

Επιστροφή Χρημάτων

Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων με την επιστροφή του προϊόντος , τα χρήματα σας θα κατατεθούν στο λογαριασμό που έχετε δηλώσει 10-12 περίπου εργάσιμες  μέρες μετά την παραλαβή της επιστροφής σας από εμάς. Το ποσό που θα επιστραφεί στο λογαριασμό σας αφορά αποκλειστικά την αξία του προϊόντος και όχι των μεταφορικών. Το ποσό των μεταφορικών ή οποιονδήποτε άλλων υπηρεσιών που έχει πληρωθεί για την εξυπηρέτηση της αποστολής δεν επιστρέφεται. 
 

Ελαττωματικό/Λάθος Είδος

Πριν από κάθε αποστολή πραγματοποιείται  ποιοτικός έλεγχος των προϊόντων από εμάς, ώστε να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο πως το προϊόν θα φτάσει σε άριστη κατάσταση σε εσάς.  Σε περίπτωση που παρατηρήσετε κάποιο ελάττωμα στο προϊόν, παρακαλούμε επικοινωνήστε εντός 7 ημερών μαζί μας στο τηλέφωνο +30 23 0 32 9105 ή στο veiandveishop@gmail.com για να δρομολογήσουμε την αλλαγή ή την επιστροφή του.

 

Πολιτική  αλλαγών κατά την εκπτωτική περίοδο.

Τα προϊόντα που αγοράστηκαν έως και 15 ημερολογιακές μέρες πριν την έναρξη της εκπτωτικής περιόδου ,μπορούν να αλλαχθούν με διαφορετικά προϊόντα κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων. Το ποσό της απόδειξης του  επιστρεφόμενου προϊόντος  αφαιρείται από το συνολικό ποσό της νέας παραγγελίας αντικατάστασης. Το ίδιο ισχύει και για τα προϊόντα που αγοράστηκαν κατά την διάρκεια της εκπτωτικής περιόδου, μπορούν να αλλαχθούν με διαφορετικά προϊόντα σε διάστημα 15 ημερολογιακών ημερών από την αγορά τους. Το ποσό της απόδειξης του επιστρεφόμενου εκπτωτικού προϊόντος αφαιρείται από το συνολικό ποσό της απόδειξης της νέας παραγγελίας.

Αλλαγές σε νούμερο και χρώμα του ίδιου προϊόντος  που αγοράστηκε πριν, μετά ή κατά τη διάρκεια της εκπτωτική περίοδο γίνονται κανονικά με την ίδια απόδειξη.